İçişleri Bakanlığı’ndaki görevinden istifa ederek AK Parti’den Düzce Milletvekili olmak için aday adaylık başvurusu yapan İsmail Ustaoğlu teşkilatları Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği basın kuruluşlarını ziyaret ediyor.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Düzce Milletvekili olmak için aday adaylık başvurusu yapan İsmail Ustaoğlu, Düzce’de çalışmalarına hız verdi. Teşkilatları ve basın kuruluşlarını gezen İsmail Ustaoğlu "Genel seçimlerde milletvekili olmak için 10 Şubat itibariyle İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı görevinden istifa ettim. Neden aday olduğuma gelirsek 20 yıllık devlet birikimimi, tecrübemi seferber etmek için aday adayı oldum. Gönül istiyor ki Ankara’yı bilen, bürokrasiyi bilen birisi olarakAnkara’da Düzce farkındalığı oluşturmayı arzu ediyorum. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında 2023 vizyonu olan bu yolculukta Düzce’den omuz vermek için aday adayı oldum" dedi.
AK Parti’nin köklerini tarihten aldığını belirten İsmail Ustaoğlu 12 yıl boyunca Düzce’den AK Parti’ye ciddi destek olunduğunu ve halkın büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, Düzce’yi Ankara’da marka şehir yapmak için çalışmalar yapacağını ifade etti.