İçişleri Bakanlığı’nın, Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Edirne’den Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, kentte birlikte görev yaptığı personeline veda etti.
Baştuğ, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde toplanan merkez ve ilçelerde görev yapan emniyet personeli ile tek tek vedalaştı. Son olarak tören mangasını selamlayan Baştuğ, kentte görev yapan basın mensupları ile de vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Baştuğ’a, Edirne’ye yeni atanan selefi Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da aracına kadar eşlik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Baştuğ, takdirle Mersin’e tayin olmanın kendisi için onur verici olduğunu dile getirerek, "Edirne, daima gönlümün bir köşesinde yer tutacak" dedi.
Öte yandan, İçişleri Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, 15 ilin emniyet müdürü başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken, 21 ilin emniyet müdürlüklerine de yeni atamalar yapılmıştı.