Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, teşkilat ziyaretleri kapsamında Ak Parti Didim İlçe Yönetimini ziyaret ederek kendini tanıtı hedeflerini anlatı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Oğurlu, hedeflerinin Aydın haritasını 7 Haziran’da AK Parti’nin renkleri ile boyamak olduğunu söyledi.
Akşam saatlerinde Didim İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç Dr. Mustafa Oğurlu’yu İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Kadın Kolları Baikanı Emel Tan, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.
Akademik bir kimliğe sahip olan tıp doktoru Doç. Dr. Mustafa Oğurlu’nun Ak parti’den aday adayı olmasını önemsediklerini belirten İlçe Başkanı Cenk Ünlü, “Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin başhekimliğini yapmış, akedemisyen ve tıp doktoru bir isim olan Doç. Dr. Mustafa Oğurlu’nun ‘Ben de bu davanın bir parçasıyım’ diyerek 7 Haziran 2015 seçimlerinde aday olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Konuşmasında kendisini tanıtan ve günümüz Türkiye’sinde eski siyaset düzeni ve tabularının yıkıldığını ve yerine hiçbir kimlik unsuru göze alınmaksızın demokrasinin herkes için var olduğunu söyleyen Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, “Bizim sevdamız hasletimiz bu hareketten yanaydı. Bir gün deselerdi ki, ‘Türkiye kendi özgür iradesi ile yaşayacak, din, dil, ırk gözetmeksizin bu ülkede yaşayan herkes eşit şekilde haklara sahip olacak belki de inanılması güç olurdu. Ama Ak Parti dönemi ile birlikte bu güzellikler gerçekleşti. Aydın’a ve ülkemize hizmet için bu yola çıktık. Hep birlikte Aydın sevdası ile ülkemizi daha güzel günlere götürmek esas gayemiz. Gönlü kırılmış kim varsa gönüllerini alıp 7 Haziran’da Aydın’ın haritadaki rengini AK Parti renkleri ile süslemeliyiz. Bizler bu inanç ve sevda ile yola çıktık. Bu yolda hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Daha çok çalışarak Harita’da Efe’nin rengini değiştirmeliyiz” diye konuştu.
Şu anda aday adayı olarak yola çıkan 55 kişi olduğunu ancak sonuç ne olursa olsun takım galibiyeti için çalışmanın esas olduğuna inandığını belirten Doç. Dr. Oğurlu, “AK Parti’nin bu ülkeye kazandırdıkları ortada. Aydın kazanırsa herkes kazanacak, Aydın kaybederse herkes kaybedecek. Bu bilinçle seçimlere hazırlanmalıyız” dedi.