Aydın’ı Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Müsabakalarında temsil eden ikisporcu gümüş ve bronz madalya elde etti.
Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Müsabakaları 14 - 15 Mart 2015 tarihlerinde 136 sporcunun katılımıyla Sakarya ilinde yapıldı. Aydın’ı temsilen turnuvaya katılan Karate Bayan Takımı sporcularından 40 kg. komitede İrem Nur Eser, 2’nci ve kata kategorisinde de Meryem Mayda Toplu 3’üncü oldu.
Başarılı sporcular Meryem Mayda Toplu, İrem Nur Eser ile antrenörleri Mustafa Özsun ve Saliha Doğanay Erel Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında yapılan müsabakalarla ilgili İl Müdürü Zeynel Akın’a bilgiler veren antrenörler, zorlu geçen müsabakada iki tane önemli derece alarak Aydın ilini en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. Antrenörler, yapmış olduğu tüm desteklerden dolayı İl Müdürü Zeynel Akın’a teşekkür etti.
İl Müdürü Zeynel Akın da, sporcuların almış oldukları başarılardan dolayı tebrik etti. Anadolu Yıldızlar Liginin seçme sporculardan oluşan bir turnuva olduğunu belirten Akın, müsabakaların çok zor geçtiğini belirtti. Birçok branşta Anadolu Yıldızlar Ligi turnuvasında dereceler alındığını kaydeden Akın, dereceye giren sporculara hediyelerini takdim etti.