AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Dr. Numan Çabuk, dün startını verdiği seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cumayeri ilçesine giden Çabuk, teşkilat binasında ilçe başkanı ve partililerle bir araya geldi.
Yeni Türkiye ve Yeni Düzce’nin şekillenmesinde çalışmak için yola çıkan AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Numan Çabuk, seçim çalışmaları kapsamında bugün partisinin Cumayeri İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. Teşkilatının İlçe Başkanı Musa Birdal tarafından kapıda karşılanan Çabuk, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, Birdal ise Çabuk’un ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini ifade etti. Aday olarak gösterildikleri taktirde hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Çabuk, gerek Türkiye’nin, gerekse Düzce’nin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesinin temiz siyaset olduğunu söyledi.
Çabuk, "Önce partimizin teveccühü ile aday olur isek ardından da halkımızın destek ve teveccühleriyle milletvekilliği görevi bize tevdi edilirse ulaşılabilirlik ve şeffaflık konusunda ilimiz genelinde birlik ve beraberliği sağlayacağıma inancım tamdır" dedi.
Düzce’nin tarıma elverişli bir bölge olduğunu anımsatarak açıklamalarını sürdüren Çabuk, ilerleyen süreçte tarım konusunda il genelinde yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalar yürüteceklerini de sözlerine ekledi.
Birdal ise Çabuk’un aday olarak gösterilmesi halinde kendileriyle paylaştığı ve gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerine olumlu baktıklarını ifade ederek aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diledi. Ziyaret, gündem konuları hakkında fikir alışverişiyle sona erdi.