İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde ikamet eden vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek, vatandaşların dilek, şikayet ve önerilerini dikkate almak amacıyla oluşturduğu Sosyal Hizmetler Saha Ekibi çalışmalarına hızla devam ediyor.
Başkan Kale’nin "Vatandaşımın derdi benim derdimdir. Bu nedenle çalmadık kapı, ziyaret etmediğiniz vatandaşım kalmayacak. Vatandaşlarımızın tüm sorunlarını yerinde inceleyip çözüm üretmek için ne gerekiyorsa yapın" talimatı sonrasında Sosyal Hizmetler Birimi Saha Ekipleri mahalle mahalle, sokak sokak gezerek ilçe halkının sorunlarını yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye başladı.
İlçe merkezi başta olmak üzere, Şirindere, Beyköy, Arpaderesi, Karabağ, İkizdere, Karagözler mahallelerinde çeşitli incelemelerde bulunan ve buralarda ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya gelen Sosyal Hizmetler Birimi Personelleri, vatandaşlarımızdan gelen tüm sorun, şikayet ve önerileri birer birer tespit ediyor.
"HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR"
30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde "Halktan kopuk değil, halkıyla barışık ve iç içe bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Beş yılda bir değil her zaman sizin yanınızda olacağım" diyerek söz veren Başkan Kale, verdiği sözü de yerine getirmeye devam ediyor. Düzenlenen Mahalle Sohbet Toplantıları’nın yanı sıra Sosyal Hizmetler Birimince vatandaşlara yönelik yapılan hane ziyaretleriyle de sözünü yerine getiren Başkan Kale; "Bizler Halka hizmeti Hakka hizmet olarak algılayan ve buna inanan insanlarız. Sadece ilçe merkezimiz değil, mahalleye dönüşen köylerimiz ile Acarlar Beldemizdeki tüm vatandaşlarımın sorunları istekleri ve ihtiyaçları benim sorunumdur. İmkanlarımız dahilinde vatandaşlarımın yaşadığı tüm sorunları çözme gayretiyle onlara hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.