İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kentteki bazı noktaların trafiğe kapatılacağı ve trafiğin alternatif güzergahlardan akışının sağlanacağını bildirdi.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle, trafiğe kapatılacak yollar hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Emniyet yaptığı açıklamada, "Atatürk Cadesi’nin (1.Kordon) tamamı, (Atatürk Caddesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi kesişimi ve Cumhuriyet Meydanı arası) Cumhuriyet Bulvarı’nın Subay Orduevi ışıklar ile Gündoğdu Meydanı ve devamı olan 1476/1 Sokak arası. Ali Çetinkaya Bulvarı’nın Gazi ışıklar ile Gündoğdu Meydanı arası 08.00-15.30 saatleri arasında tamamen araç trafiğine kapatılacaktır" şeklinde ifadelerine yer verdi.
BU GÜZERGAHLARA DİKKAT
Emniyet 1 Mayıs’ta 11:00 ve 13:00 saatleri arasında ayrıca, Gaziler Caddesi’nin Trafik Ekipler Amirliği ile Basmane Meydanı arası, Mürselpaşa Bulvarı’nın Bozkurt Kavşağı ile 9 Eylül Meydanı arası, Gazi Bulvarı, Dr.Refik Saydam Bulvarı, Vasıf Çınar Bulvarı, Plevne Bulvarı, Gaziosmanpaşa Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı’nın ise 11.00-13.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağını bildirdi.
Vatandaşların Alsancak civarı veya Balçova istikametine gidecek olmaları durumunda da, Fevzipaşa Bulvarı, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Şair Eşref Bulvarı (Lozan Meydanı ile Vahap Özaltay Meydanı arası) ve Talatpaşa Bulvarı’nın alternatif olarak kullanılabileceği de aktarıldı.