Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın Kurtuluşu’nun 93. Yıldönümü törenlerine katıldı, esnaf ziyaretlerinde bulundu, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’u ve MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü törenlerine katıldı. Ceyhan Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çelenk töreninin ardından olumsuz hava koşulları nedeniyle tören Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
Başkan Sözlü, kurtuluş törenleri sonrasında bir dizi ziyarette bulundu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı daire başkanları ile birlikte Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Başkan Sözlü, Ceyhan’ın yetiştirdiği bir siyasetçi olduğunu ifade ederek, “Ceyhanlı hemşehrilerime her zaman söyledim ve biz kez daha dile getirmekten rahatsızlık duymuyorum. Aday olduğum dönemde hep arkamızda durarak bizlere güvendiklerini göstermişlerdir. Kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak olmazdı” dedi.
Adana Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar ve daire başkanlarıyla birlikte Ceyhan esnafını da ziyaret ederek Kurtuluş Bayramlarını kutlayan Başkan Sözlü, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ile birlikte Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim İkidağ’ı da makamında ziyaret ederek esnafın sorunları hakkında bilgi aldı.
MHP’YE TEBRİK ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanı Av. Semih Aksoy’u da ziyaret eden Başkan Sözlü, MHP’nin ilçe kongrelerini tamamladığını belirterek, “Sayın ilçe başkanımız daha önce atanmıştı. Kongre sonrasında delegelerin teveccühü ile yeniden başkan seçilmişlerdir. Biz de yoğunluğumuzdan dolayı kendisini tebrik etmeye gelememiştik. Bu gün kendisini tebrik ettik. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.