Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksek Okulu, bu yıl 7. Antalya’da düzenlenen Altın Kep yarışmasında dereceye giren Okul öğrencileri için ödül töreni düzenledi.
21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 7. Uluslar arası altın Kep Aşçılar yarışması ile Hoted Alanya Uluslar arası 3. Housekeepıng Olimpiyatlarında dereceye giren ADÜ Didim MYO öğrencileri için ödül töreni düzenlendi. Bugün saat 10:30’da ADÜ Didim MYO konferans salonunda düzenlenen ödül törenine ADÜ Didim MYO Müdürü Prof. Dr. Atila Yüksel, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu,
Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan yardımcısı Metin Destici, Oda Başkan Danışmanı Aslan Balakan, ADÜ Didim MYO Akademik ve idari personeli ile okul öğrencileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törende konuşan ADÜ Didim MYO Müdürü Prof. Dr. Atila Yüksel okul öğrencilerinin elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirterek “Kaymakam bey organizasyonun baş mimarı; Okul olarak 3 tane önemli bölümümüz var. 2005’ten beri sektöre ve iş dünyasına değer katan arkadaşlar mezun oldu. Bu süreçte bizleri onurlandıran ve gururlandıran başarılar imza attılar. En önemli başarı burada mezun olabilmek; onun ötesinde gidilen tüm etkinliklerde yarışmalarda, organizasyonlarda arkadaşlarımızın aldıkları neticeler sadece madalya ile sınırlı değil. Keşke okul olarak gidebilsek… Kıran kırana dişe diş uğraşların verildiği yerler; orada birliktelik ruhu ortaya çıkıyor. Çok güzel arkadaşlarımız. Orada Didim MYO’nun ustalıkla temsil ettiler. Derslerine giren hocalarımızla da gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin Anne ve babalarıyla da gurur duyuyorum. Misyonumuz nitelikli öğrenciler yetiştirmek, imkânlarımız sınırlı ama güzel sonuçlar üretiyoruz. Kendileri ile gurur duyuyorum. Bazı imkânlar gerekli sarf malzemelerimiz alacak imanlar yok; bu konuda Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ve Ticaret Odası başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından konuşan Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu öğrencileri tebrik ederek her zaman Üniversitenin yanında olacaklarını ifade etti. Didim Ticaret Odası başkanı da başarılı öğrencileri tebrik ederek bu tür başarıları sürmesi temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından ADÜ Didim MYO adına 4 ayrı kategoride yarışan öğrencilere ADÜ Didim MYO Müdürü Prof. Dr. Atila Yüksel, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan yardımcısı Metin Destici tarafından başarı belgeleri verildi. Ödül töreni sonunda Didim’in yöresel yemeği Kaşopita yemeği ikram edildi.