AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, AK Parti’nin Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi zaferle çıkacağını söyledi.
Aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren ve başta teşkilatlar olmak üzere her gittiği yerde büyük ilgi gören AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Balta “Özellikle son 13 yılda AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin istikrarı ve hızlı ekonomik kalkınması sayesinde bölgesel ve uluslararası alanda kazandığı itibarı yakından gözlemledim. Bugün dünyanın 15. ekonomisi haline gelmiş, 170 milyar dolar net ihracata sahip bir Türkiye varsa, bu AK Parti sayesindedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sonrasında ise Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da Yeni Türkiye’yi çeşitli zorluklardan geçerek, aşama aşama inşa etmekteler. 13 yıl önce temeli atılarak başlayan bu yapı, günden güne sağlam biçimde yükselmeye devam etmektedir. Aziz milletimize hizmet etmek için bir yola çıktık. Halkımız ve teşkilatlarımız başta olmak üzere sivil toplum örgütlerimiz, meslek odalarımız, derneklerimiz bizlere büyük teveccüh gösterdiler. AK parti olarak Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi zaferle çıkacağız. Benim için de kısmet olursa, 7 Haziran’dan sonra bu yapının inşasında, yani Yeni Türkiye’nin inşasında yer almak gurur verici olacak“ dedi.
“BENİ HER YERDE BULABİLECEKSİNİZ”
İş hayatında, yerel yönetimlerde, politikada ve bürokraside tecrübesine güvendiğini söyleyen Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü:
“Partimiz uygun görüp aday gösterirler, halkımız da seçerse, her daim sizlerle birlikte olacağım. Beni her yerde bulabileceksiniz. Halkımız bizi nerede istiyorsa orada olacağız. Trabzon merkezde, Boztepe mahallesinde, Yalı mahallesinde, Çukurçayır’da Yalıncak’ta 84 mahallemizin hepsinde. Baba ocağı Vakfikebir’de, Of’ta, Maçka’da Araklı’da, Akçaabat’ta Tonya’da, 18 ilçemizde. Kısacası biz inşallah her yerde olacağız. Biz siyasetimizi her zaman ayağa bekleyerek değil, seçmenin ayağına giderek yaptık. Yeni insanlarla tanışmak, o insanların enerjisini, gözlerindeki ışığı görüyoruz. Siyasette asıl amaç hizmet etmektir. Siyaset inanarak ve severek yapılır. Uzun soluklu bir iştir. Seçimden seçime halkın karşısına çıkıp kaybolan insanların verebileceği hiçbir şey yoktur. Bizim siyasetteki üslubumuz budur. Böylede devam edeceğiz. Her zaman Trabzon halkının arasında olduk olmaya da devam edeceğiz. Rabbim bize bu işi nasip eder, siyaseten büyüklerimiz bizi tercih ederlerse, bu minval üzerinde Trabzon için Türkiye için gece gündüz demeden çalışacağız. Trabzon’umuza ve Türkiye’ye hayırlı hizmetler vermeye devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece başarılı olmamamız için geçerli bir sebep yok.”