Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle Çaydeğirmeni Beldesi’nde düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” etkinliğinde vatandaşlar maneviyatı doyasıya yaşamanın tadını çıkardılar.
Zonguldak’ın Çaydeğirmeni Beldesi’nde Devrek Müftülüğü ile Çaydeğirmeni ve çevre köylerin din görevlileri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Çaydeğirmeni Belediye Düğün Salonu’nda organize edilen etkinliğe saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlanırken, vatandaşlar ve protokol maneviyatı doyasıya yaşamının tadını çıkardılar. 2015 Yılı Diyanet İşleri Baklanlığı tarafından ana tema olarak belirlenen “Sevgi, Saygı,Merhamet” adlı programda davetlilere hitap eden Devrek Müftüsü Mahmut Çakır, "Öncelikle uzak yakın demeden programımıza iştirak eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Görüyorum ki vatandaşlarımızın bu tür programlara ilgileri oldukça fazla ve bizlerde bundan memnuniyet duymaktayız. Bu programa desteklerini esirgemeyen Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve organizasyonda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Zonguldak Müftüsü Mürsel Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlik içinde din görevlileri tarafından seslendirilen ilahiler davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Program sonunda Devrek Müftüsü Mahmut Çakır tarafından desteklerinden dolayı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür plaketi verilirken, davetlilere de gül ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.