Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret eden Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Bodrum Şubesi Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Kocadon’a bilgi verdi.
CKD Bodrum Şubesi Başkan Yardımcısı Gülten Onurlu ve derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. İşleri nedeniyle Ankara’da bulunduğundan ziyarete katılamayan CKD Bodrum Şube Başkanı Bedriye Gürkan ise ziyaret sırasında Başkan Mehmet Kocadon ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmesinde işlerinden dolayı ziyarete katılamadığını bildiren Gürkan, derneğe vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Kocadon’a teşekkür etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da dernek üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek derneğin çalışmaları hakkında üye kadınlardan bilgi aldı.
Medeni bir dünyada yaşamanın en önemli gereğinin; kadının toplumda değer görmesi olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, toplumda örnek teşkil eden girişimci ve öncü kadınlara elinden geldiğince destek vermeyi sürdüreceğini söyledi.