Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Ninova Park, Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.
Anneler Gününde AVM’de müzik şöleninin olacağı etkinlik 50 anne ve çocuklarına yemek verilmesi ile başlayacak. Özel bir okulla işbirliği ile yapılacak olan etkinlik, okulda okuyan çocukların şiir ve şarkıları ile devam edecek. AVM yönetimi ardından çeşitli hediye ve çiçeklerle annelerin gününü kutlayacak.
Yapacakları etkinlik hakkında bilgi veren Ninova Park AVM Genel Müdürü Salih Erdoğan, yapacakları etkinlikle anneleri mutlu etmeyi hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, anneler için düzenlenen etkinlikte annelere AVM yönetimi tarafından da hediyeler verileceğini dile getirdi. Erdoğan, etkinliklerin Anneler Günü’yle sınırlı kalmayacağını ve yaz boyunca devam edeceğini ifade ederek, "Ninova Park Alışveriş Merkezi her zaman olduğu gibi yine etkinliklerin peşinde. Bunlar sosyal sorumluluk projeleri, ve ekonomik günün şartlarına göre hazırlanmış çalışmalar. Sırada ne var sırada yarın kutlayacağımız anneler günü etkinliklerimiz var. Bununla ilgili çalışıyoruz. Düşkünler evi olarak adlandırılan 50 tane anneyi alışveriş merkezinde misafir edeceğiz, onları ağırlayacağız. Çocuk korosu anneler ile ilgili şiirlerle şarkılarla bunu süsleyecek. Gün içinde annelere çiçekler dağıtılacak. Farklı ev eşyası markaları hediyeleri ile annelerimizi sevindirecekler. Ayrıca bizim de AVM yönetimi olarak annelere her zaman kullanmaları için annelere şal, eşarp gibi hediyelerimiz olacak. Ve günü bu etkinliklerle, şarkılarla kutlamış olacağız. Etkinliklerimiz Anneler Günü’yle bitmeyecek. Yaz boyunca çalışmalarımız devam edecek" dedi.