TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Yomraspor, beraberliğe üzüldü.

Teknik direktör Raşit Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "3 puan özlemiyle çıktığımız mücadelede, bir puanla yetinmek durumunda kaldık. Taraftarımızın önündeki ilk profesyonel maçımızda galibiyeti hedefliyorduk" dedi.

Yeni bir takım olduklarını, zamana ihtiyaçları olduğunu ifade eden Çalık, "Yomraspor olarak önümüzdeki haftalarda daha hazır, uyumlu ve güçlü bir ekip olarak lige damgamızı vuracağız. İlk 2 maçımızı Süper Lig deneyimi olan takımlarla oynadık. Manisa Büyükşehir Belediyespor da bu takımlardan biri. Karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkmıştık. Kazanmak için de ne gerekiyorsa yaptık ama olmadı. Şimdi bu maçı geride bıraktık ve önümüzdeki Kemerspor 2003 müsabakasını düşünmeye başladık. Bir galibiyetle tanışırsak gerisinin de geleceğine inanıyorum. İyi mücadelemizi skora yansıtamama problemimiz var. Bu sorunu da en kısa zamanda gidereceğiz" diye konuştu.