Forum Gaziantep, dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden Sünger Bob’un heyecan ve eğlence dolu dünyasını şehre taşıyor. 13-21 Haziran tarihleri arasında tam 9 gün boyunca Forum Gaziantep’e gelenler, Sünger Bob’un macera dolu hikayesinin bir parçası olma şansı yakalıyor.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, çocukları tüm dünyadan milyonlarca çocuğun hayranı olduğu çizgi film Sünger Bob’un hikayesine katılmaya davet ediyor.
13-21 Haziran tarihleri arasında Forum Gaziantep’e gelen çocuklar dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden Sünger Bob’un keyifli su altı dünyasında keyifli saatler geçirme fırsatı yakalayacak. Sünger Bob’un dostu Patrick ile tanışacak olan çocuklar, Bikini kasabasında dolaşacak, Sünger Bob’un evinde fotoğraf çektirecek ve onun sevimli hayvanı Gary ile vakit geçirecek.
Acıkan minikler Sünger Bob’un çalıştığı The Krusty Krab’a gelerek burada düzenlenecek atölyeye katılacak. Daha sonra diğer Bikini Kasabası sakinlerinin evlerine konuk olacak. Bot turuna katılacak olan çocuklar, Sünger Bob ve arkadaşlarıyla birlikte şarkılar söyleyecek. Etkinliğin sonunda Sünger Bob ve Patrick’ten ünlü danslarını öğrenecek çocuklar, maskotlarla birlikte fotoğraf çektirerek bu keyifli anları ölümsüzleştirecek.
Hep birlikte, oyunlar oynayacak ve mutlu bir gün geçirecek çocuklar, Forum Gaziantep’te rüya gibi bir deneyim yaşayacak.