"Yazarlar Okulda" projesi kapsamında, eğitimci, şair ve yazar Gündüz Aydın, Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sart Mahmut Ortaokulu’nda kitaplarını öğrenciler için imzalayarak, miniklere okumanın önemini anlattı.
"Yazarlar Okulda" projesi kapsamında, okullarda öğrencilerle buluşmasının devam ettiren eğitimci, şair ve yazar Gündüz Aydın, Salihli ilçesindeki Sart Mahmut Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Yazdığı kitaplarını öğrenciler imzalayan Aydın, öğrencilere önerilerde bulunarak bol bol kitap okumaları gerektiğini anlattı. Gündüz Aydın, "Okumanın önemini anlatmak ve çocuklara yazmayı teşvik etmek amacı ile başlattığımız projemiz devam ediyor. Okullarda öğrencilerle bütünleşerek sohbetlerimiz sürüyor. Okumanın insan hayatında ne kadar önemli olduğunu canlı bir örnek olarak öğrencilere anlatıyorum. Bu programlarda büyük ilgi gösteren öğrencilere ve öğretmen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Programlarımız dönem sonuna kadar devam edecektir" dedi.
Sart Mahmut Ortaokulu Müdürü Hasan Kaba ise, açıklamalarında şunları kaydetti:
"Çocuklarımıza büyük heyecan yaşatan şair ve yazar Gündüz Aydın’a okulum ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Son yayımladığı yaşanmış bir Kurtuluş Savaşı hikayesini anlatan ’Kınalı Keklik’ isimli eserini de tanıtan Aydın, program sonunda Dyned Programı çerçevesinde dereceye giren öğrencilere ödüller vererek, kitaplarından hediye etti.