7 Haziran’da yapılacak olan 25. dönem milletvekili seçimlerinde Aydın’dan aday adayı olan AK Partili Mehmet Sadık Atay, ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaretlerinde uyum ve birliktelik mesajı veren Atay, Aydın için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.
AK Parti Aydın İl Başkanlığı görevini 6 buçuk yıl yaptıktan sonra bayrağı Ömer Özmen’e devreden ve 18 Şubat 2015’de aday adaylığını açıklayan Mehmet Sadık Atay, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Teşkilat, basın, STK gibi kurumlara ziyaretlerini gerçekleştiren Atay, en son ziyaretlerini Aydın Ziraat Odası’na, Aydın Huzurevi’ne, Hayrat Vakfı Aydın Şubesi’ne ve Aydın Kültür Derneği’ne yaptı.
İlk olarak Aydın Ziraat Odası’nı ziyaret eden Atay’ı burada Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ve Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kemal Kocabaş karşıladı.
Ziyarette Aydın’ın tarımdaki gelişmeleri, çiftçilerin durumu, Çıldır Havaalanı ve kargo taşımacılığı, çevre yolu gibi konular konuşulurken Atay, "Yeni dönemde çok güzel günler olacak. Bu günleri hep birlikte uyum içinde yaşayacağız. Ben 8 Nisan’da da, 8 Haziran’da da Aydın’da olacağım. Ankara’nın değil Aydın’ın milletvekili olacağım" dedi.
“BÖLGENİN YILDIZI GÜÇLÜ BİR AYDIN İÇİN BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ"
Birlikte hareket etme kültürünü ayağa kaldırarak bölgenin yıldızı güçlü bir Aydın oluşturulması gerekliliğine vurgu yapan Atay, “Topyekun hareket ederek şehri ayağa kaldırabiliriz. Şehrin bütün dinamiklerini harekete geçireceğiz. Hiç kimseyi konuşulamaz, görüşülemez olarak görmüyorum” dedi.
ATAY, YAŞLILARI UNUTMADI
Ziraat Odası ziyaretinin ardında Atay, Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası kapsamında Aydın Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevinde bulunan büyüklerin elini öpen, hayır dualarını alan Atay, “Yaşlılık, hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Yaşlılarımız ise geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli hazinemizdir.
Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası münasebetiyle tüm büyüklerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu yarınlar diler selam, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.
HAYRAT VAKFI AYDIN ŞUBESİ’NE BAŞARILAR DİLEDİ
Atay, son olarak Hayrat Vakfı Aydın Şubesi ve Aydın Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Burada Hayrat Vakfı Aydın Şubesi Başkanı Ahmet Bulut, Aydın Kültür Derneği Başkanı Murat Sandıkçı ve üyelerle bir araya gelen Atay, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özelikle Hayrat Vakfı Aydın Şubesi’nin açmış olduğu Osmanlıca kurslarının konuşulduğu ziyarette Atay, Bulut ve Sandıkçı’ya çalışmalarında başarılar diledi.