Bursa’da 30 yıllık tecrübesiyle eğitimin çınarı haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumları’na girmek isteyen 7 bine yakın öğrenci sınavda ter döktü.
Nilüfer Eğitim Kurumları’nın kalitesinden yararlanmak isteyen 7 bine yakın aday sınava tabi tutuldu. Bursluluk sınavında 4, 5, 8 ve 9. sınıflar sabah, 6, 7, 10 ve 11. sınıflar ise öğleden sonra Nilüfer Eğitim Kurumları’na girebilmek için yarıştı.
Nilüfer Eğitim Kurumları’nda eğitim görmek isteyen öğrenciler, Nilüfer Eğitim Kurumları’na bağlı İlkbahar Koleji, Yıldırım Koleji, Bademli Koleji, Macide Kahraman Koleji, Safvet Koleji, İrem Koleji, Nilüfer Anadolu ve Fen Lisesi, Rafet Kahraman ve Hacı Kemal liseleri olmak üzere 9 merkezde yapıldı.
Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, “Eğitimde karlılık hesabı yapılmaz, eğitimi diğer sektörlerden ayıran budur. Biz eğitime bu gözle bakıyoruz. 30 yılık tecrübemiz, dijital ve teknolojik alt yapımız ve verilen eğitimimizle ön plana çıkıyoruz” dedi
Her yıl yaptıkları bursluluk sınavına büyük ilgi olduğunu belirten Mehmet Kıcırlıoğlu, “Bursluluk sınavıyla başarılı olan öğrencilere burs imkanı tanıyarak kurumlarımızda eğitim vererek geleceğe hazırlanmaları için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Sınavda başarılı olan öğrencilerden ilk üçe girenlere tablet bilgisayar, 4, 5, 6, 7, 8,9 ve 10. olan öğrencilere akıllı saat hediye edilecek. Sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarını 26 Şubat 2015 Perşembe günü saat 13:00’dan itibaren www.niluferkoleji.com adresinden öğrenebilecek.