İSTANBUL Beylikdüzü'nde konser veren Candan Erçetin, "Bu topraklarda daha fazla acı olmamasını diliyorum" dedi.
Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği '2'nci Barış ve Sevgi Buluşmaları’ etkinliğinin ilk günü olan 30 Ağustos'ta Candan Erçetin konser verdi. Konserine, 'Memleketim' şarkısını söyleyerek başlayan, sahnede 20'nci yılına giren Candan Erçetin, "Bu anlamlı etkinliğin ilk günündeyiz ve aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı’nda bir arada yaşıyoruz. Bu topraklarda daha fazla acının olmamasını diliyorum" dedi.
Hayranlarının cep telefonları ile görüntülemek için büyük çaba harcadığı Candan Erçetin, 'Yiğidim Aslanım', 'Sessiz Gemi', 'Annem', 'Meğer', 'Bahar', 'Kedi', 'Elbette', 'Git', 'Unutma Beni', 'Gamsız Hayat' gibi sevilen şarkılarının yanı sıra Anadolu ve Balkan türkülerinin meşhur parçaları ile Atatürk’ün severek dinlediği 'Vardar Ovası' şarkısını söyledi. Konser sonunda Beylikdüzü CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile sahneye çıkarak Erçetin'e çiçek ve plaket verirken, "Birlik ve beraberliğimizin en büyük zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir Cumhuriyet kadınını ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi. Atasının dedesinin varını yoğunu, canını kanını ortaya koyduğu mücadeleye komutanlık yapan Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz. Bugün, bizim en fazla ihtiyaç duyduğumuz değerler barış, sevgi ve saygı içinde yaşayabilmek" dedi.
İstanbul Avcılar'da daha önce verilmesi düşünülen konser iptal edilirken, gece CHP'li belediye başkanı Handan Toprak ve meclis üyelerinin de yer aldığı fener alayı düzenlendi.

FOTOĞRAFLI