AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Akçakoca Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, Sağlık çalışanlarının bayramını kutlamak amacıyla Akçakoca Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Hastane Başhekimi Muhammet Raşit Aydın’ı makamında ziyaret eden Sarıoğlu, Aydın’ın bayramını kutladı ve özverili çalışmalarından ötürü de tebrik etti.
Sarıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Aydın, “Önümüzde genel seçimler var. Eğer Milletvekilliği yapmak size nasip olursa Hastanemizin geleceği noktasında sizden destek istiyorum. Hastanemiz günlük ortalama 750 hastaya bakıyor ve yetersiz kalıyor. Yazın bu rakam daha da artıyor. Şu anda binamız için güçlendirme ve ilave bina yapılması düşünülüyor, Bu da neredeyse yeni bir bina maliyetine eşdeğer geliyor. Ben daha modern ve bir Turizm şehrine yakışır, kapasitesi ihtiyaca cevap verebilecek yeni bir bina yapılmasını arzu ediyorum. İnşallah bu noktada yeni dönemde siz seçilirseniz desteğinizi görmek istiyorum” dedi.
Sarıoğlu da milletvekili seçilmesi durumunda hastanenin ilçeye yakışır ve modern bir yapıya kavuşması adına gerekeni yapma sözü verdi. Sarıoğlu ardından hastane çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.