Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yeni yıl öncesi değerlendirmelerde bulundu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yaptığı konuşmada, temel hizmetlerin belediyeler tarafından eksiksiz bir şekilde yapıldığında muhtarların da rahatladığını belirtti. Ataç, “Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Tepebaşı bugüne kolay gelmedi ama şimdi Eskişehir’in çağdaş yüzü ve Türkiye’nin birçok ilçesine örnek oluyor. Bu bir ekip çalışmasının sonucudur, sizlerle birlikte elde ettiğimiz bir başarıdır. Yeni yıldan en büyük dileği birlik ve beraberlik içinde aydınlık bir yıl diliyorum” dedi.
Toplantıda konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali İrfan İbiş, 2014 yılının seçim sebebiyle yoğun geçtiğini belirterek, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a, iki bölgeyi ayırt etmeden bir araya getirdiği için teşekkür etti.
Eskişehir Mahalle Muhtarlar Birliği Dernek Başkanı Figen Rençber ise, Tepebaşı Belediyesi ve Başkan Ataç’ın kendilerine verdiği destek sebebi ile çok şanslı olduklarını belirterek, 2015 yılında başarılı bir çalışma yılı olmasını diledi.