Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen kahvaltıda, firmaların insan kaynakları yöneticileri ile öğrenciler bir araya geldi.
Doğa, İnsan, Eğitim, Gezi Derneği (DİEG) ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi ortaklığıyla yürütülen “Öğren-Geliş-Uygula” projesi çerçevesinde, Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla, insan kaynakları yöneticileri, bilgi ve tecrübelerini üniversite öğrencileri ile paylaştı. Holiday Inn’deki programa Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Naci Kale, DİEG Başkanı Füsun Aykut, ÇYDD Bursa Şube yetkilileri, Klinik Psikolog Yalçın Kireççi, Kimya Mühendisi Bedriye Canga, Laspar İK Müdürü Sevilcan Kıvanç, Maysan Mando İK Müdürü Nurşen Dağlı, Faurecia Otomotiv İK Müdürü Banu Erdoğan ve Uludağ Üniversitesi’nde farklı bölümlerde okuyan birçok öğrenci katıldı.
İş profesyonelleri ve İK yöneticileri bilgi ve tecrübelerini öğrencilere aktardığı kahvaltıda, kariyer gelişimlerinde merak edilen soruları da cevapladı. Özgüven, mülakat teknikleri, liderlik ve ekip çalışması, proje yönetimi, çalıştay teknikleri, iletişim tarzları ve sosyal stiller, diksiyon ve beden dili, ilişkiler ve iletişim, kariyer, sunum teknikleri hakkında verilecek eğitimler 28 Mart’a kadar devam edecek. Eğitim sonunda öğrenciler sosyal sorumluluk projesi üreterek uygulama imkanı bulacak.