AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında belediye başkanlarını ziyaret etti.
Seçim gezilerine tüm hızıyla devam eden Sarıoğlu Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı ziyaret etti.
Aday adayı olduğu günden bu yana ara vermeden seçim çalışmalarını sürdüren Sarıoğlu Belediye Başkanlarından da aday adaylığı sürecinde destek talebinde bulundu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyareti sırasında aday adaylığı ile ilgili önemli bir görüşme de yapan Sarıoğlu’na Keleş “İyi bir Milletvekili olacağına inancım tam” diye konuştu.
Belediye başkanı Keleş “Biz hizmet kapasitesi yüksek olan güçlü vekiller istiyoruz. Biz burada işin mutfağında çalışmayı yaparız. Forvet oyuncuları olarak milletvekilleri golü atmalı. Atılan gol başarı anlamına geliyor’’ diye konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu ise Ankara nezdinde favori biziz diyerek iddialı olduğunu gösterdi. “Defans sağlam olur orta saha da iyi çalışırsa biz Ankara’da mutlaka o golü atarız” diyen Esvet Sarıoğlu milletvekili seçilmesi durumunda başarılı işlere imza atacağının adeta sözünü vermiş oldu.