Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Akhisar Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler Derneği ve MHP Akhisar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Hasan Eryılmaz’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde dernek, ocak ve teşkilattan tam destek geldi.
Hasan Eryılmaz, Akhisar Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler Derneği ve MHP İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyarette coşkulu bir şekilde karşılandı. İlk ziyaretini Akhisar Ülkü Ocakları’na gerçekleştiren Hasan Eryılmaz’ı Ocak Başkanı Mustafa Ulus ve yönetimi ile bir araya geldi. Gençlerle bir süre sohbet eden MHP’li Eryılmaz, gençlerin sorularını yanıtladı.
“SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEK OLAN MİLLİYETÇİ HAREKET’TİR”
Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra Akhisar Ülkücü İşçiler Derneği’ni ziyaret eden Eryılmaz’ı Dernek Başkanı Şaban Şakrak ve yönetimi coşkulu bir şekilde karşıladı. Ziyarette her zaman işçilerin ve ezilenlerin yanında olduğunun altını çizen Eryılmaz, “Türkiye’de sömürülen işçilerimizin haklarını savunmak boynumuzun borcudur. Mevcut hükümetin taşeronlaştırmaktan vazgeçtirmediği bu sistemi değiştirecek olan Milliyetçi Hareket’tir. Ne yazık ki hükümet, işçimizin alın terini sahip çıkmakta ve onların haklarını korumakta yetersiz kalmıştır. Allah’ın izniyle liderimiz Devlet Bahçeli öncülüğünde Milliyetçi Hareket’i iktidar yaparak bu düzene son vereceğiz” dedi.
“DÜN NASIL YÜRÜDÜYSEK BUGÜN DE AYNI YOLDAYIZ”
Hasan Eryılmaz, son olarak MHP Akhisar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu yönetimindeki teşkilatın tam kadro, Eryılmaz’ı karşılaması ise dikkatlerden kaçmadı. Ziyarette hedeflerinden ve ilkelerinden söz eden Eryılmaz’a partililer yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Özellikle ilçe yönetiminden emekli bir öğretmenin, “Aday adaylığı noktasında tarafsız olacaktık ama Hasan Eryılmaz’dan sonra bu düşüncemiz değişti. Ben açık açık Hasan Eryılmaz’ı destekliyorum” söylemleri ziyarete damga vurdu.
Yoğun sevgi gösterisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eryılmaz ise, “Bu teşkilatlar benim her zaman evim olmuştur. Şuanda evime geldim ve ailem bana sevgi gösterisinde bulundu. Allah’a hamdolsun ki ülküdaşlarımızda böyle bir izlenim bırakmışız. Dün nasıl yürüdüysek bugün de aynı yoldayız” diye konuştu.