AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadın meslektaşları ile kahvaltıda buluştu.
AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, kadın meslektaşlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlediği kahvaltı programına katıldı. İnciraltı Bahçe Cafe’de gerçekleşen programa, İzmir Eğitim Diş Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yudum Ertem, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Müdürü Feriha Öz, Kemalpaşa Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmet Müdürü Nesile Çengel, Dr. Suat Seren, Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Şirin Mendi katıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kurtaran, "Böyle bir günde kadınlar olarak bir olmak birlik olmak çok önemli. Bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı bir dünya temennisiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’" dedi.
Seda Kurtaran’ın daima destekçisi olduklarını ifade eden kadın meslektaşları, programa katıldığı için Kurtaran’a çiçek sunarak teşekkür etti.