Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil, Yrd. Doç.Dr. Fatih Özbay’dan görevi devraldı.
Yeni görev değişikliği için devir teslim töreni düzenlendi. Törene Şaphane Kaymakamı Asım Solak, Garnizon Komutanı Mustafa Arıkan, Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Bozcayüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı.
Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç.Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil, törende yaptığı konuşmasında; Başta Şaphane Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Yrd. Doç.Dr. Fatih Özbay olmak üzere önceki dönemde idari olarak hizmet veren tüm yüksekokul yönetici ve çalışanlarına bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Ayrıca kurumsallaşma çalışmalarının artarak devam edeceğini, kalite odaklı ve merkezinde insan olan, öğrenciye hizmetin daha ön planda tutulacağı, önyargılardan uzak yeni bir yönetim anlayışının tesis edileceğini belirten Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç.Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil, “Önceliklerimiz arasında paydaşlarımız olan tüm kurumlarla sürekli diyalogun sağlanması, huzurun ve sükûnetin sürdürülmesi, Şaphane’nin sosyal ve kültürel hayatına öğrencisiyle, personeliyle katkı ve katılımın artırılması, başta hizmet alan konumunda olan öğrencilerimiz olmak üzere Şaphane halkının da okulumuzdan istifadesinin arttırılması vardır. Bu çalışmaları gerçekleştirebilmek için tüm enerjimizle çalışacağız” dedi. (MA-EFE)