Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuk hastaları ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı onlarla birlikte kutladı.
Keçiören Belediyesi Gönüllü Akademisi ile Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin işbirliğiyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çocuk hastaların yüzlerini güldürdü. Çocuklara hastalıklarını bir nebze olsun unutturup bayram sevincini yaşamalarını sağlamak ve yanlarında olduklarını göstermek için yapılan etkinlikte Gönüllü Akademisi’ne üye gönüllü psikolojik danışmanlık öğrencileri palyaço kıyafetleri giyerek çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattılar. Ziyaret öncesinde hastane yönetimi ve gönüllüler elbirliğiyle çocukların yattığı servisi balonlar ve bayraklarla süslediler.
Başhekim Doç. Dr. Eyüp Horasanlı ile birlikte çocuk hastaların bulunduğu servisi gezen Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocuklarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Çocuklara bayram hediyesi olarak kıyafet ve oyuncak veren Başkan Ak, tedavi gören bebekleri de sevip ailelerine moral verdi. 11 yaşındaki Arda Yıldırım ile sohbet eden Başkan Ak, "23 Nisan Bayramın kutlu olsun. Bir sonraki bayramı inşallah evinde geçirirsin" dedi.
7 yaşındaki Dilara Beşir "Bir isteğin var mı?" sorusuna "Evime gitmek istiyorum. Arkadaşlarımı özledim" yanıtını verince Başkan Ak da, "Tedavini olup en kısa zamanda çıkacaksın, merak etme. Bayramını kutluyorum" diyerek küçük çocuğa sarılıp öptü.
Etkinlikte ayrıca gönüllüler kuaför de getirerek, serviste yatan çocukların saçlarını yaptırdılar.