Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3. sıra Manisa Milletvekili adayı Dr. Tur Yıldız Biçer, Selendi ilçesinde esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak, seçmenlerden destek istedi.
CHP’li Tur Yıldız Biçer, CHP Selendi İlçe Başkanı Adem Korkmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selendi esnafını ziyaret etti. Partisinin seçim vaatlerini anlatan Biçer, esnaf ve kadınlar için yapılacak düzenlemelerden bahsetti. Esnafla bire bir görüşen Biçer, "Esnafın yeri geldiğinde siftah bile yapmadan dükkânını kapadığını biliyoruz. Ama bu da bozuk ekonomimizden kaynaklanıyor. Milletimizde para yok. Aldığı para az. O da kiraya, elektriğe, masrafa derken harcamaya cebinde parası kalmıyor. Ama 7 Haziran’dan sonra inşallah bu durumları düzelteceğiz. Asgari ücreti bin 500 TL yapacağız. Hanelere 360 TL’ye kadar kira ve fatura desteği sağlayacağız. Biz inanıyoruz ki güzel günler yakındır. Sizler de bize inanın ve destek verin. Artık düzen değişsin, halkın iktidarı kurulsun. Ben halkın doktoruydum, şimdi de halkın milletvekili olmak istiyorum. Sizlerin desteğiyle halkın milletvekili olarak mecliste sizleri temsil etmek istiyorum." dedi.
Biçer, esnaf ziyaretinin ardından Beypınar ve Pınarlar mahallerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Biçer, 8 Haziran’da herkesin yeni bir Türkiye’ye uyanacağını dile getirdi.