BOLU (AA) - Merkez valiliği görevine alınan Ahmet Zahteroğulları, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti. 

Zahteroğulları, yaptığı konuşmada,  kentte bir yıldır görev yaptığını dile getirdi.

Devletin ve milletin her zaman hizmetinde olduklarını belirten Zahteroğulları, "Başladığımız işlerin sonuçlarını görmek isterdim. Bugünde onu söylüyorum. Beni nasıl tanıyorlarsa, biliyorlarsa oyum. Senin anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Bu kadar sevilmeyi beklemiyordum. Görüyorum ki insanlar, kendilerinden biri olmaya adamlığa o kadar açlar ki, bizde belki bunun biraz kırıntılarını görünce onu sevdiler" diye konuştu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu da Vali Zahteroğulları'nın görev yaptığınız zaman içerisinde gazetecilerle ağabey kardeş ilişkileri çerçevesinde ilişkiler kurduğunu ifade etti.

Zahteroğulları'nın gazetecilere her zaman çok yakın bir iş tarzı benimsediğini vurgulayan Velioğlu, "Ben 18 senedir bu memlekette gazetecilik yapan biri olarak, bu zamana kadar Bolu’ya vali olarak göreve gelen, bu kadar sevilen birini görmemiştim. Sizi her zaman Bolu halkı iyi niyetlerle anacaktır" dedi.

Zahteroğulları'nın Bolu'da hazırladığı ve uygulamaya geçirdiği projelerin de konuşulduğu ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.