Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, seçim çalışmalarını Manavgat ilçesinde sürdürdü.
MHP Antalya milletvekili adayları Tarkan Akıllı ve Adem Uslu’nun yanı sıra İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve parti yöneticilerinin da katıldığı ziyaretlerde, vatandaşların sorun ve talepleri dinlendi.
MHP Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı, MHP olarak çok sağlam bir şekilde ekonomik planlamalar yaptıklarını belirtirken, MHP iktidarında asgari ücretin net bin 400 TL olacağını söyledi. Akıllı, “Emeklilerimize yılda iki defa olmak üzere toplam 2 bin 800 TL destek ödemesi yapılacak” dedi.
Kadınlar ve aile değerlerinin korunmasının öncelik taşıdığını belirten Akıllı, MHP iktidarında kadınlara yönelik şiddetin en ağır şekilde cezalandırılacağını ve zaman aşımı kavramının olmayacağını belirtti.
Son 13 yılda Türk tarımını da değerlendiren Tarkan Akıllı, “Bundan 10 sene öncesine kadar Türkiye’nin dünyanın kendi kendine yeten 7 ülkesinden biri olmasıyla övünürdük. Şimdi ise tabiri caizse hayvanlarımızın yiyeceği otu samanı bile yurt dışından ithal ediyoruz” dedi.
Tarımda girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu söyleyen Akıllı, MHP iktidarında çiftçiye mazotun 1.75 TL’den verileceğini, gübre ve ilaçta indirimler yapılacağını ifade etti.