Kepez Belediyesi’nin hemşehri buluşmaları programı kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede buluşan Adıyamanlılar, unutamayacakları saatler geçirdi.
Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin tertiplediği etkinliği, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Kepez Başkanı Yusuf İşeri de izledi.
Adıyamanlıların 2015 yılının en heyecanlı ve coşkulu gecesini düzenlediğini belirten Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü yaptığı konuşmada, “Birbirinizi severek, barış ve kardeşliği yücelterek, güzel bir geleceğe beraber yürüme iradesini ortaya koyarak şehrimizi güzelleştirmek bizlerin elinde. Bizler de hem ülkemizi, hem şehrimizi güzelleştirmek istiyoruz. Allah sizi bizden, bizi sizden, sizi sizden, hiçbirimizi hiçbirimizden ayırmasın” dedi.
Başkan Tütüncü, Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Ejderha, Türk Halk Müziği şarkıcısı Nurettin Rençber ile Nefes Halk Dansları Topluluğu’na çiçek verdi. Dernek Başkanı Ejderha da Bakan Yardımcısı Arıcı, Başkan Tütüncü ile AK Parti İl Başkanı Sümer’e kilim seccade hediye etti.