PTT 1. Lig’de düşmeme mücadelesi veren Manisaspor’a şehir protokolünden büyük destek geldi. Manisa Protokolü, bu Hafta sonu Denizli’de oynanacak olan Denizlispor Manisaspor maçı öncesinde yönetici ve futbolculara destek ziyaretinde bulundu.
Tarık Almış Spor tesislerinde gerçekleşen programa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti il Başkanı Zülfikar Gürcan, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Meclis Üyeleri, Manisaspor yöneticileri ve futbolcuları katıldı.
Manisaspor’un kötü zamanlar geçirse de önümüzdeki sezonda iyi işler yapacağına inandığını söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Manisaspor yönetimi ve futbolcu kadrosu olarak çok değerli bir ekibe sahip. İnanıyorum ki bu hafta Denizli deplasmanında başarılı sonuç alarak şeytanın bacağını kıracak. Bu kötü gidişi hep birlikte aşacağız ve önümüzde ki sezon bu şehrin takımı hak ettiği yerde olacak. Manisa sporumuzun bu son dönemecinde yanında olacağız. Bizde Denizli deplasmanında takımızı Yaz Kış, Yağmur Çamur demeden destekleyen vefakâr ve cefakâr taraftarlarımızın yanındayız. Denizli deplasmanında 200 taraftarımıza bilet desteği vererek takımımızı da bu son dönemeçte yalnız bırakmamış olacağız." dedi.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ise desteklerinden dolayı Başkan Çerçi’ye teşekkür ederken, Manisaspor taraftarlar derneği üyeleri tarafından sevinçle karşılan destekten dolayı taraftarlar, "Mehmet Çerçi her zaman olduğu gibi yine ağabeyliğini gösterdi. Bundan sonra da bu desteklerin devam edeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştular.