AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile bir araya gelen Antalya Milletvekili aday adayları, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
AK Parti Antalya Milletvekili aday adayları, İl Başkanı Rıza Sümer ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 7 Haziran genel seçimleri için açıklanan 14 kişilik aday listesinde yer bulamayan AK Partili aday adayları, “Biz bu yola çıkarken makam ve mevki sevdasıyla çıkmadık. Biz bu dava için bedel ödemeye, çile çekmeye talip olduk. Bugün her zamankinden daha çok çalışacağımızı söylüyoruz” diye konuştular.
AK Partili aday adaylarının büyük çoğunluğunun katıldığı toplantıda bir aday adayının, “Elime süpürge alıp SKM’nin önünü temizlerim. Misafirlere çay servisi yaparım. Partim bana ne görev verirse yerine getirmeye hazırım” demesi, herkesi duygulandırdı.
Listeler açıklandıktan hemen sonra basının ve bazı kesimlerin AK Parti’ye yüklendiğini belirten İl Başkanı Rıza Sümer, “Biz Türkiye’nin en güçlü partisiyiz. Türkiye’nin partisiyiz. Sinek vızıltılarıyla yıkılacak kadar temeli çürük bir parti değiliz. 116 tane aday adayının olması da bunun en açık göstergesidir. Sizler bizim gücümüz ve gururumuzsunuz. Biz yönetim olarak asla sizi liste dışı görmedik. Hepimiz aynı listedeyiz. Hepimiz Antalya için, Türkiye için mücadele veriyoruz. Bugün burada bulunmamız, dosta düşmana verilen birlik mesajıdır” dedi.
Yaşanan bazı münferit kişisel olaylarının tüm aday adaylarına ve AK Parti’ye mal edilemeyeceğini ifade eden aday adayları ise bu davaya inanan ve bu davanın neferi olduğunu iddia eden hiç kimsenin partiye ihanet içerisinde olduğuna inanmadıklarını söylediler. Bir kaç duygusal mesajdan yola çıkarak partiyi yıpratmaya çalışanların çabalarının boş olduğunu belirten aday adayları, partilerinin emrinde olduklarını ve iki kat daha fazla çalışacaklarını belirttiler.