AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanlığının 4. Olağan Genel Kurulunda Nuran Gönel yeniden başkanlığa seçildi.
İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongrede konuşan AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, AK Parti’nin demokrat ve muhafazakar bir parti olduğunu belirtti. Dinimizi, dilimizi, örfümüzü ve adetlerimizi koruyan parti, AK Parti’dir diyen Öztürk, "2015 yılında bir genel seçim var. Kadın kolları olarak bugüne kadar üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. İnşallah, bundan sonra da getireceğiz. AK Parti iktidarını daha da güçlendireceğiz. Durmak yok, yola devam diye koşacağız. Partimizi daha da ilerilere taşıyacağız. Zorlaştıran değil, kolaylaştıran, aydınlık yol haritasında çalışacağız. Yeni Türkiye, yeni güç diye hep ileriye bakacağız" şeklinde konuştu.
AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise "AK Parti iktidarı döneminde kadınlara daha çok görevler veriliyor. Kadınlar ise bu görevleri layıkıyla yerine getiriyor. Bu konuda kendilerini kutluyorum" dedi.
Konuşmaların ardından yapılan tek liste ile gidilen seçimde AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Nuran Gönel, yeniden başkanlığa seçildi.