Kars Özel Sultan Alpars Koleji, yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan gezetecileri çiğ köfte ve voleybol müsabakası etkinliğiyle misafir etti. Çiğ köfte sonrası keman eşliğinde şarkılar seslendiren gazeteciler voley bol karşılaşmasında okulun öğretmenlerinde oluşan voleybol takımını 3-2 yendi.
Kolej yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlik kolejin Kahraman Maraş’lı öğretmeni Mehmet Purtaş’ın hazırladığı çiğ köftenin tadılması ve ardından çay eşiliğinde kolejin müzik öğretmeni Eta Kotan’ın keman çalması ile gazetecilerin şarkılara eşlik etmesiyle devam etti.
“HİÇBİR GÜNÜN ÖZELİ YOKTUR”
Hiç bir günün özeli olmadığını aktaran gazeteci Bedir Altınok, hiç bir günün özeli olmadığını dile gitirerek, “ Çalışan gazeteciler gününde biz yatmadık bugünde yatmayacağız. Tatilimiz ve bayramımız yoktur. Tüm hayatımızı mesleğimize adamışız. Bizlerin her günü 10 Ocak’tır. Biz her gün varız ve olmaya devam edeceğiz”dedi.
“GÜNÜZDEKİ FAKLI GELİŞMELER BİRLİĞİMİZİ ETKİLEMEYECEKTİR”
Gazetecilerin çok önemli bir işle hem hal olduklarına değinen Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, “Ortaya konan bir emek var. Bizler bugünlerde bir nebzede olsa kurum olarak gazetecilerle her yıl geleneksel olarak bir araya geliyoruz. Gazetecilerimize teşekkür ediyoruz. Soframızı şenlendirdiler. Bu duygular içinde, günümüzde yaşanan farklı farklı gelişmeler, bizim bu birliğimizi ve beraberliğimizi ne olursa olsun etkilemeyecektir. Bugün biz bunun örneğini yaşıyoruz”şeklinde konuştu.
Etkinlik gazeteciler ve kolej öğretmenleri arasında düzenlenen voleybol müsabakası ile sona erdi. Müsabakayı gazeteciler 3-2 kazandı.