Forum Gaziantep, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 18-26 Nisan tarihleri arasında her gün çocukları 3 farklı masalın ülkesine götürecek. Pinokyo, Karga ile Tilki ve Sindirella’nın diyarında birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacak çocuklar, masallar ülkesinde unutamayacakları bir hafta geçirecek.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklara 3 farklı alanda 3 farklı masalı yaşatmaya hazırlanıyor.
Minikler, 18-26 Nisan 2015 tarihleri arasında her gün 13.00’ten 19.00’a kadar alışveriş merkezinde kurulacak 3 farklı alanda Pinokyo, Karga ile Tilki ve Sinderella masallarının birer kahramanı olma fırsatı yakalayacak. Çocuklar masalların büyülü dünyasında gezerken sahne alan gösterileri izleyerek hep birlikte unutamayacakları bir gün geçirecekler.
Forum Gaziantep, kurulacak etkinlik alanında Sinderella’nın Balkabağı Arabası’ndan Karga ile Tilki’nin peynir ağacına kadar yerleştirilecek dekorlar sayesinde bu masalları gerçeğe dönüştürecek. Bu alanlarda canlandırma, dramatizasyon, sportif aktivite, faaliyet ile fotoğraf çektirme gibi etkinliklere de yer verilecek.
Forum Gaziantep, bu etkinlikle hem miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor hem de onlara bir arada keyifli bir hafta yaşatıyor.
Çocukları, yeteneklerini de geliştirebilecekleri etkinlikler ile masalların büyülü dünyasında yolculuk yaparak muhteşem bir Çocuk Bayramı deneyimi yaşamaları ve ücretsiz olan ve herhangi bir koşulu bulunmayan etkinliklere katılarak, çocuklara en güzel bayramlardan birini yaşatmak için 18-26 Nisan tarihleri arasında her gün Forum Gaziantep’e gidebilirsiniz.