Bilecik sabaha karşı başlayan kar yağışı şehri etkisi altına alırken Bilecik-Osmaneli, Bilecik-Bozüyük ilçe yollarının yanı sıra kent merkezindeki bazı sokaklar da trafiğe kapandı.
Bilecik’te devam eden kar yağışı şehrin tüm noktalarında hayat felç oldu. Bu yaşanan olumsuzluklar dolayı Bilecik Belediyesine bağlı tuzlama aracı ve kepçeler şehrin tüm noktalarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyorlar. Şehir merkezindeki Vali Konağı bölgesine çıkan Ali Rıza Özkay caddesinde trafik felç olurken, kayan araçların bir dükkan ve park halindeki bir araca çarpması nedeniyle çeşitli kazalar meydana geldi. Şehir merkezinde Hamsu Köprüsü, Sanayi rampası, İstasyon rampasında kar lastiği takmayan araçlar trafiği olumsuz etkilerden, trafik ekipleri bu noktalarda kar lastiği ve zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Bilecik Belediye “Kış lastiği olmadan sürücülerin trafiğe çıkmamaları rica olunur” diye anons geçdi.
Merkez Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokak üzerinde bir araç yolda ilerleyememesi zincir takması yolu trafiğe kapattı ve onun zincir takmasını bekleyen sürücüler uzun kuyruklar oluşturdular.
Ayrıca Bilecik Valiliği tarafından okulların yarın 1 gün süreyle tüm il genelinde tatil edildiği bildirildi.