Erzincan Belediyesi mahalle meclis toplantılarına devam ediyor.
2015 yılının 4’cü Mahalle Meclisi Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler İlkokulunda yapıldı.
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetimi ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, Bahçelievler İlkokulu Müdürü Zeki Okur ve Bahçelievler Mahallesi muhtarı Alaattin Kıraç’ın konuşmaları ile başladı.
Toplantıda konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu toplantıların demokratik hakların kullanımı açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Sizler şehrimizdeki günlük hizmetlerin sürdürülmesinin yanında kentsel yaşam kalitesinin arttırılması ve Türkiye standartlarının üzerine çıkarma görevini bizlere verdiniz. Bizler sizlerden aldığımız güçle elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışırken de her projemizi her çalışmamızı sizlerle birlikte şekillendirme gayreti içerisindeyiz. Bu akşam bizler değil sizler konuşacaksınız ve biz dinleyeceğiz "dedi
Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Başsoy, sorunların biran önce giderileceğini, altyapı ve üstyapı çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.