MHP Düzce İl ve merkez ilçe teşkilatı geçtiğimiz günlerde il kongresini tamamlayan ve başkan seçilen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP’den AK Partiye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ziyaretten dolayı teşekkür ederek “Siyasete yeni bir soluk kazandıracağız, çıtasını yükselteceğiz. Düzce’nin menfaatleri anlamında beraber çalışmamız olacak. Bundan sonra sık sık beraber olacağız. Biz bu süreçten sonra Düzce’yi daha farklı ortamda önetmeyi düşünüyoruz. Katılımcı anlayışla diğer partilerle iletişim olacak. Biz onlara gideceğiz onlar bize gelecek. Düzce benim değil bizim” dedi.
MHP İl Başkanı Danışmaz’da ise “AK partiye gönül vermiş bir insan olarak Hikmet Keskin’in mutlaka il başkanlığına getirilmesi gerektiğini defaten kendisiyle paylaşmıştık. Ben 1 Şubatta görevi bırakıyorum. O yeni görevi devraldı. Ondan dolayı üzüntülüyüz. Hizmet konusunda çok değerler katabilirdik. İyi tanıdığım için Düzce’de muhalefet yaptırmayacağına inanıyorum. Akıllı siyasetçi muhalefet yaptırmaz, muhalefeti toplar. Düzce hepimizin hep beraber yaşıyoruz, bütün sorunları beraber çözmemiz gerekiyor. Bizim görmediğimiz sizin göstermek istediğiniz sorunlar varsa bunları bizle paylaşın, icra makamı olarak biz gereğini yapalım diyeceğine inandığım bir arkadaşımız. Düzce’nin bütün yaralarına parmak basacağına, Düzce’nin çıkarları için ayırım yapmadan çalışacağına canı yürekten inanıyorum. İnandığım için bunları söylüyorum. Yarın Hikmet arkadaşım koltukla değişecekse, kendi menfaatlerine döndüğü zaman ne kadar dost olursak olalım karşısında bizleri bulacaktır. Hiç bir koltuğunun değiştiremeyeceğini bildiğim için rahat konuşuyorum” diye konuştu.
Hikmet Keskin, “Düzce’nin menfaatleri için elimizden geleni yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Mutlaka eksiklerimiz hatalarımız olabilir ama bu hatalarda ısrarcı olmayacağımızdan Düzce kamuoyu ve diğer partilerdeki arkadaşlarımız emin olabilir. Biz bu mantıkla geldik. Sayın Başbakanımız da bu mantıkla bize bu görevi verdi. Hayırlı hizmetler için hep birlikte çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ
AK Parti İl Başkanı Hikmet Kesin Düzce’de ki kar çalışmalarını da değerlendirdi. Keskin “Karla mücadeleyle ilgili Belediye Başkanımız Mehmet Keleş ile görüştük. Yurt dışına çıkmasıyla ilgili eleştiriler var ama bu eleştiriler haksız. Daha önceden programlanmış geziydi. Karın ilk yağdığı geceden itibaren ciddi bir çalışma yapıyoruz. Ben bir günlük il başkanıyken bile valimiz, özel idare başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız sahadaydık. Otoban geçişimiz Bolu Dağı girişi ve çıkışı Türkiye’nin can damarıdır. Burada bir haksızlık yapıldığını ben düşünüyorum ki öyle. Doğal olarak otoban kapanınca, İstanbul’dan gelen TIR’lar, Düzce’ye çevrilmek zorunda kaldı otobanın açılması için. Karın çok fazla yağmasından dolayı aksaklık oldu. TIR’lar Düzce’de depo edilmek zorunda kaldı. Belediyenin aslında burada fazla kabahati olmadı, D-100 kapanınca belediye çalışamadı. Çoban kavşağını açık tutmaya çalıştık. Düzce geniş bir alan olduğu için Düzce belediyesinin eksikleri olmuştur. Karın çok yağmasından dolayı. Ancak çok başarısız dersek haksızlık yapmış oluruz. Bu akşama kadar problem kalmayacağını düşünüyorum. Belediyenin 34 aracı sahada çalışıyor. Acil olarak okul ve hastane önleri öncelikli olmalıydı” diye konuştu.