Şahin Sucukları’nın düzenlediği "Dikkat Jeep Çıkabilir" kampanyasında kazanan üç talihli Jeep Compass’larını yarın teslim alıyor.
Şahin Sucukları’nın 1 Şubat-30 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlediği Jeep kampanyasına katılarak, 1.5 milyon kişinin arasında yapılan çekilişte Jeep Compass kazanan talihliler, araçlarını yarın Ankara Akota Jeep Bayii’nde saat 13.00’te düzenlenecek törenle teslim alacaklar.
Milli Piyango İdaresi’nin gözetiminde düzenlenen kampanyaya, yurt çapında 1.5 milyon katılım sağlandı. Talihlilerin belirlendiği çekiliş halka açık olarak yapılan çekilişle Tuğba Gümüş, Kayahan Akkoç ve Faik İmamoğlu Jeep Compass kazandı.
Şahin Sucukları Genel Müdür Yardımcısı Murat Beşiktaş, "Kurulduğumuz günden bu yana sürdürülebilir değer yaratmaya odaklanan bir kuruluş olarak tüketicilerimizin ’Dikkat Jeep Çıkabilir’ kampanyamıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz" diyerek, "Tüketicilerimizin ilgisi ve katılımıyla yarattığımız gücü, yine var olduğumuz toplumun, tüketicilerimizin istekleri doğrultusunda değerlendirmek bizi mutlu ediyor. Bu çalışma ile tüketicimize dokunmak birebir iletişimimizi güçlendirmek istedik ve fazlasıyla başardık" şeklinde konuştu.
Dikkat Jeep Çıkabilir kampanyasına en yoğun katılımın İç Anadolu Bölgesi’nden geldiğini vurgulayan Beşiktaş, kampanyaya paketli ürünlerde en fazla katılımın, 2 çekiliş hakkı içeren klasik kangal sucukla sağlandığını bildirdi. Beşiktaş, kampanyanın da etkisiyle 2015 yılına ilişkin büyüme hedefinin yüzde 70’ini ilk 4 ayın sonunda gerçekleştirdiklerini bildirerek, "İlk çeyrekte kampanyasız grafiklerde de bu hedef sağlanmış durumda" diye konuştu.