Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Zeynel Balkız seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gördes’te esnaf ve vatandaşın büyük ilgisiyle karşılandı.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Manisa Milletvekili Aadayı Av. Zeynel Balkız Gördes’te önce partililerle buluştu ardından da esnaf ziyareti yaparak hem esnafın hem de vatandaşların dertlerini dinledi.

Balkız MHP Gördes İlçe Teşkilatı ziyaretinde, MHP Gördes İlçe Başkanı Uygar Yabaş, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya, İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli, il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensuplarının katılımıyla karşılandı. Parti binasında partililerle sohbet eden MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız gündemi değerlendirdi.

Dışarıdan olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek, 3 Mayıs’ta çok güzel bir çalışmayı kamuoyuna duyurduklarını kaydeden Balkız, bu programın içeriğinin dolu olduğunu ve iktidar olma şanslarının bulunduğunu ifade etti.
Partililerle sohbetin ardından esnaf ziyaretine geçen Balkız, esnaf ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

GÖRDES ESNAFI BALKIZ’I BAĞRINA BASTI
Gördes esnafı Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Zeynel Balkız’ı bağrına bastı. Esnafın yoğun ilgisi ve desteğini alan Balkız, esnafı tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
Esnaf ile ilgili politikalarını anlatan MHP’li Balkız, esnafın ‘Sizinle yürüyeceğiz’ sözleri ile buradan ayrılarak Evciler Mahallesine geçti.