AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını Narman’da sürdürdü. Fırat, “Biz kuzeyi, güneyi, doğusu ve batısıyla aynı kültürün, aynı iklimin paydaşlarıyız. Huzurumuzu, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz” dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Narman ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Fırat, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Partisinin ilçe yöneticileriyle birlikte bağlı köy mahallelerine çıkarma yapan Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, 7 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmayacağına dikkati çekerek, “Bizim bir hedefimiz var: birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış içerisinde yaşayarak, Türkiye’yi müreffeh bir ülke haline getirmek. Ama diğerlerinin böyle bir hedefi yok. Onlar, Türkiye yerinde saysın, krizler ülkesi olsun istiyorlar. Çünkü onlar istikrarsızlıktan, huzursuzluktan ve karanlıktan besleniyorlar. Bizim aydınlık hedeflerimiz onları bu yüzden rahatsız ediyor” diye konuştu.
Erzurum’un kuzeyi ve güneyiyle tek vücut olduğunu ifade eden Abdurrahim Fırat, “Narman ilçemiz geçmiş seçimlerde de Ak iktidara destek verdi. Bu seçimlerde de Narmanlı hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü biz birlikten kuvvet doğacağına inanıyoruz. Bu birliği de, 7 Haziran’da hep birlikte sağlayacağız” dedi.
Narmanlı seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği Abdurrahim Fırat, kahvehane ve ev toplantılarına da katılarak, seçimlerde destek istedi.