Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni yılın esnaf ve sanatkarın yılı olmasını ve 2015 yılında yaşanacak genel seçimlerin ülkemize huzur ve refah getirmesini dilediğini belirtti.
Yeni yol dolayısıyla yayınladığı mesajda 2015 yılının esnaf ve sanatkarların daha çok sorunlarının giderildiği, işsizliğin azaldığı, yatırımların çoğaldığı ve bol kazançlı bir yıl olmasını dileyen TESK Genel Başkanı Palandöken, “2015 yılının esnafın yılı olması en büyük dileğimizdir. Bu yıl içerisinde esnaf ve sanatkar camiası olarak daha fazla insana iş, daha huzurlu ve sorunların giderildiği bir ülke temennisinde bulunuyorum. Yani bu yıl ülkemizin yılı olsun istiyoruz. Hepinizin bildiği gibi 2015 aynı zamanda ülkemiz açısından seçim yılı olacak. Bu yılda ülkemizde istikrar ve huzurun korunup, tüm dünyada barış dili konuşulması için çalışmalıyız” dedi.
“ÜLKEMİZİN HEDEFLERİNİN BİLİNCİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
Palandöken, yeni yıl mesajında şunları dile getirdi:
“Bir yılı daha geride bırakmaya sayılı saatler kaldı. Ülkemizde ve dünyada 2014 yılında acı, tatlı ve güzel olaylar yaşadık. Şimdi ise yeni bir yıla başlamanın heyecanı ve sevincini yaşarken, zamanın da su gibi akıp geçtiğini görmemize sebep olmaktadır. Yeni yılda da esnaf ve sanatkarlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en büyük hedef ise sorunların ortadan kaldırıldığı, huzur, istikrar ve refahın arttığı bir yıl olması arzusundayız. Çünkü 2015 yılını iyilik ve güzelliklerle hatırlamak istiyoruz.”