Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adana İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları’nın yeni seçilen başkan ve yöneticileri, Adana Sanayi Odası’nı (ADASO) ziyaret etti. Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, kentte refah, üretim ve istihdamın artması için işbirliğine ve girişimcilerin projelerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Adana Sanayi Odası’na ilk ziyareti, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ceyhun Baskın ve üyeler Aslı Çomu, Erman Onatça, Mustafa Yumuşak, Selçuk Televi, Gökhan Yağan, Kandemir ve Gökmen Babacan gerçekleştirdi. Başkan Ceyhun Baskın, öncelikli olarak eğitim, seminer ve konferanslar düzenleyerek üniversite gençliğini girişimciliğe özendirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Baskın, Proje ve çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek, tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz” dedi.
İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Rana Dal da üyeler Belgin Özçelik, Nilgün Onatça Aygün, İldeniz Özal ve Ayça Gezer ile birlikte Adana Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Çalışma programı ve hedeflerini anlatan Başkan Dal, ilk etapta işsizliğe yönelik projeyi hayata geçireceklerini, girişimcilik kursları düzenleyeceklerini belirtti, “Kadın girişimcilerin sayısının artmasına yönelik her çalışmanın içerisinde yer alacağız” diye konuştu.
"İŞBİRLİĞİNE VE DESTEĞE HAZIRIZ"
Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu, sürecin artık geride bırakılması gerektiğini vurguladı.
Genç ve kadın girişimcilerden Adana için faydalı projelere ve işlere imza atmalarını beklediklerini belirten Kıvanç, “Girişimcilerimiz ile birlikte omuz omuza verip üretecekleri fikirlerle kentimize güzel hizmet yapmalıyız. Gelin birlikte çalışalım, güzel hizmetler ve projeler üretelim. Adana Sanayi Odası olarak, kentte refah, üretim ve istihdamın artması için işbirliğine ve her türlü desteği sağlamaya hazırız” dedi.
Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları İcra Komiteleri üyelerinin ziyaretinde, ADASO Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Baş ve İsa Tuzcu, Genel Sekreter Bora Kocaman da hazır bulundu.