Hüseyin TÜCCAR/BURSA, () - BURSA’nın İnegöl İlçesinde motosikleti ile evine giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 19 yaşındaki Metin Erdem, 21 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Üniversiteye girmenin hayali kuran talihsiz gencin ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.
Kaza, 20 Haziran günü İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde meydana geldi. Metin Erdem, babasının aldığı 16 KDH 84 plakalı motosikletine soyadı öğrenilemeyen ve aynı mahallede oturan Hamza adlı arkadaşını alarak evine gitmek için yola çıktı. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Küçükçalılık fabrikası önünde iki arkadaşın bulunduğu motosiklet, hatalı sollama yapan TIR'ın çarpması sonucu devrildi. Kazada yaralanan iki genç İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirildi. Durumu ağır olan Metin Erdem daha sonra, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada 19 gündür yaşam mücadelesi veren Erdem, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 
İnegöl Ticaret Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında mezun olan oğlunun ölüm haberini alınca özyaşlarını tutamayan Ramazan Erdem, "Liseyi bitiren yavrum, üniversite hayali ile yaşıyordu. En büyük hayali çok iyi muhasebici olmaktı. Bu gerçeğe inanmak istemiyorum" dedi.
Kaza ile ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Talihsiz gencin cenazesi dün gözyaşları arasında İnegöl'de toprağa verildi.