UltrAslan Malatya Taraftarlar Deneği geleneksel toplantısını yaptı.
UltrAslan Malatya Derneği lise ve üniversite temsilcilerinin katıldığı toplantıda, derneğin faaliyetlerinin artarak devam etmesi yönünde karar alındığı belirtildi.
Toplantıda konuşan UltrAslan Malatya Taraftarlar Dernek Başkanı İbrahim Özcan, Malatya’daki köy okullarına yönelik başlatmış oldukları kırtasiye yardımlarının devam edeceğini, bu yardımları yaparken kimseden destek almayacaklarını vurguladı.
UltrAslan Malatya Taraftarlar Derneği olarak son yıllarda örnek çalışmalara imza attıklarını söyleyen başkan İbrahim Özcan, “Malatya olarak Türkiye genelinde örnek çalışmalar yaptık. Liseli ve üniversiteli arkadaşlarımızın bu konudaki çalışmaları taktire şayan. Biz sadece sahada değil, saha dışında da ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu herkese göstermeliyiz. Bunun için özellikle geçen yıl köy okullarına yönelik başlattığımız kırtasiye yardımlarımızı bu sene de yapacağız. Bunu yaparken de kimseden destek almadan, kendi imkanlarımız çerçevesinde yapacağız. Ben liseli ve üniversiteli arkadaşlarımdan daha aktif olmalarını istiyorum. UltrAslan olarak Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi okullara yönelik başlatılan kırtasiye yardımı kampanyasını en iyi şekilde hayata geçiren illerden birisiyiz. Bundan sonrada güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.