MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kurban Bayramı dolasıyı ile düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kurban Bayramı dolasıyı ile düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. İlk olarak MHP Merkez İlçe Başkanlığı ve MHP İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak partilerin bayramını kutlayan Emin Çınar, buradan Kastamonu Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programına geçerek Belediye çalışanlarının bayramlarını kutladı.
Milletvekili Emin Çınar’a ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu, Milletvekili Adayları Cihan Çetin ve Sevda Saydam İrgin, İl ve İlçe Teşkilatları eşlik etti.
Emin Çınar, beraberindeki MHP heyeti ile birlikte Kastamonu Üniversitesi Rektörlük Binasında Kastamonu Valiliği tarafından düzenlen bayramlaşma programına, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Müdürlüğü, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Y.D. Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı. Daha sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi personelini ve hastanede tedavi görmekte olan hastaları da tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Emin Çınar, beraberinde ki heyetle birlikte Huzurevine geçerek yaşlılarımızın bayramlarını kutladı.
Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığında büyük bir katılımla gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlere ve Suudi Arabistan’da yaşanan ve hayatını kaybeden 717 kişiye de rahmet diledi. Emin Çınar, “Yaşanan terör olaylarında şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün milletimize de başsağlığı diliyorum. Bayramı maalesef bayram tadında yaşayamıyoruz. Allah nasip ederse 1 Kasımda bir seçin yapacağız. Bu seçim iktidarın ifade ettiği noktada istikrar seçimi değil, bu seçim Türk Milletinin varlığı, rejimin değişip değişmemesi ile alakalı varlığımızı ortaya koyacağımız bir seçim olacak. Yarın bu vatan üzerindeki yaptıkları hesaplara ulaşacak zihniyete mahal verilirse ondan sonra hiç birimizin huzurunun kalmayacağı bir dönem içerisindeyiz. Ben buradaki arkadaşlarımın hepsi ile siyaseten birlikte görev yaptım. İnşallah bu seçim döneminde bu camia için atan bu yürekleri birleştirdiğimizde ben inanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu’da hedeflediği noktada birinci parti olma yolundaki en iddialı siyasi partidir. MHP belki de Kastamonu tarihinde ilk defa bir hanımefendi ile yola çıkıyor. Biz son günümüze, son dakikamıza kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak kaydıyla bu seçim sürecini beraberce geçireceğiz” dedi.
MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Sevda Saydam İrgin ise, “Öncelikle sizlerin ve tüm İslam âleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, bu mübarek günde bir kez daha şehitlerimize rahmet diliyorum. Ben bir bayan, bir anne olarak vatanım ve milletim için buradayım. Herhangi bir maddi amaç gütmeyerek çoluk çocuğumu bırakıp davam için buraya geldim. Benim yeğenim Şırnak Silopi’de askerlik yapıyor. Son zamanda hain terör örgütü PKK tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırılardan sonra inanın gözüme uyku girmedi. Bu çözüm süreci zarfında dik duruşunu bozmayan sadece Milliyetçi Hareket Partisiydi. Sayın Devlet Bahçelinin almış olduğu kararlar doğrultusunda vatan gerçekten bölünemez. Bu vatan birdir. Çerkez’i, Türkü, Kürdü hepsi birdir. Benim çok sevdiğim akrabadan öte Kürt kökenli komşularım, arkadaşlarım var. Bu tür ayrımcılıklar bizlerin kardeşliğini yıpratır noktalara geldi artık” şeklinde konuştu.
Ülkeye en samimi şekilde hizmet edecek tek partinin MHP olduğunu söyleyen MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Cihan Çetin de, “Vatanımıza, Milletimize hizmet için ülkenin sıkıntılı günlerinde elimizi taşın altına koymak için bu yola çıktık. Geri sayım başladı, çok kısa bir süre var. Bu zaman zarfında gece gündüz uyumadan var gücümüzle yine çalışacağız ve inanıyorum ki çok daha fazla başarılı olacağız. Başarılı olmak bizim hakkımız. Çünkü bu ülkeye en samimi şekilde hizmet edecek olan MHP’dir” diye konuştu.