AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, 7 Haziran seçimleri için yaklaşık 1 aydır adayların sahada olduğunu belirterek, "Artık antrenman bitti ve maça hazırız" dedi.
AK Parti Mezitli İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Taşpınar, geçmişte Türkiye’nin önüne tuzaklar kurulduğunu ve yollarına taşlar döşendiğini belirterek, " Önümüze çok engeller çıkarıldı. Ama millete inandık ve millete güvendik, milletle beraber yürüdük. 7 Haziran günüde milletle beraber yürüyeceğiz. 7 Haziran günü Allah’ın izni ile millet anayasayı değiştirecek çoğunluğu AK Parti’ye verecek ve 8 Haziran’dan itibaren yeni bir Türkiye olacak. Dünya liderinin yol arkadaşları olarak davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 1 aydır adaylarımız sahada ve artık antrenman bitti ve maça hazırız. Önümüzde artık bir ay kaldı ve bu süre zarfı içerisinde boş durmayacağız. Gerekirse 24 saat çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Muhammed Gültak ise, AK Parti’den önceki Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik ve siyasi krizi hatırlatarak, “Bu millet hiçbir koalisyon dönemlerinde yaşanan sıkıntıları unutmamıştır. Bu millet; başörtülü kızlarımızın üniversite kapılarında sürüklendiği, başörtülü kadınlarımızın horlandığı günleri unutmadı. Bu millet, enflasyon canavarının kendisine verdiği zararı unutmadı. Bu millet, geçmiş dönem hükümetlerinin ülkeyi bir dolara muhtaç hale getirip IMF kapılarında 3-5 dolar için nöbet tuttuğu, bu milletin onuru, gururu ile oynandığı günleri hiçbir zaman unutmayacaktır" şeklinde konuştu.
Bugün artık dünyaya kafa tutan bir Türkiye ve onun bir lideri olduğunu kaydeden Gültak, şöyle devam etti; "Bizi eleştiriyorlar. Yetmiyor yaptığımız işleri de yapacaklarını ifade ediyorlar. Bu zamana kadar neredeydiniz. AK Parti, hamdolsun 13 yıldır milletinin hizmetinde var olmuştur ve var olmaya da devam edecektir. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. 7 Haziran seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkarak milletimizin yaşam standardını yükseltmeye, ülkemizin saygınlığını itibarını artırmaya, Yeni Türkiye’mizi sizlerin desteğiyle inşa etmeye devam edeceğiz.”