MASTÖB Ankara Şubesi Başkanı Kamil Göksu’nun desteğiyle MASTÖB Gençlik Kolları tarafından yapılan etkinlik ile Malatyaspor’un efsane başkanlarından ve MASTÖB Ankara’nın kurucularından merhum Nurettin Soykan için Kocatepe Camii’nde mevlit okutuldu.
Ankara Kocatepe Camii imam hatiplerinin ve müezzinlerinin okuduğu mevlit ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Malatyalılar ve orada bulunan cemaate ikramlarda bulunuldu.
MASTÖB Ankara Şube Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Aktaş yaptığı açıklamada, “Efsane başkanımız merhum Nurettin Soykan’ın 6.ölüm yıl dönümünde onu anarak, Malatyaspor’un şampiyonluğunu kendisine armağan ediyoruz. Sağlığında Malatyaspor ve gurbetteki Malatyalılar için çok çalışan Soykan, şu an yaşasaydı hem Malatyspor’un bu başarısını hem de gurbetteki hemşerilerinin birleştiğini görüp çok sevinecekti” dedi.
Başkan Yalçın Aktaş, sözlerine şöyle devam etti
“Yâd edilen merhum Soykan, ölümünün 6. sene-i devriyesinde toplanan Malatyalılar tarafından anıldı. Etkinliğe birçok Malatyalı dostları ve orada bulunanlar yoğun ilgi gösterdiler. Avluda bulunan yabancıların ilgisi de Soykan’a oldu. Merhum Soykan, sağlığında çok güzel işler yaptı, bunu mevlide katılan herkese de anlattık.”