Adan’da yaklaşık 7 yıldır faaliyetini sürdüren www.adanapost.com adlı haber portalı, “Türkiye’nin Enerji Başkenti Adana’nın 2023 Hedefi Ne Olmalıdır?” konulu bir konferans düzenledi.
3 Mayıs Pazar günü (Yarın) saat 13.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek konferansa BOTAŞ İkmal Daire Başkanı Semih Yüksel konuşmacı olarak katılacak.
Bir kalbin yaşam için vücuda kanı pompaladığı gibi bir devletin gelişmesi için sürekli enerji pompalaması gerektiğini belirten organizasyonun ve haber portalının sahibi Mehmet Yürekli, “Bu topraklarda yaşayan herkes, özellikle bu ülkeyi yönetme iddiasındaki her kişi ve kadro enerji gerçeğini ciddiye almak zorundadır. İnsanlarımız bu konuda bilgilendirilmeli, toplumu yönetenler gerektiğinde demokratik yol ve yöntemlerle uyarılmalıdır.İhtiyaç duyulan sürekli, temiz ve güvenli enerji kaynaklarının hayatımıza kazandırılması amacına yönelik çalışmalara katkıda bulunmak millî ve manevi değerlerimiz açısından bir vatandaşlık görevidir. adanapost haber portalı olarak, bu konuda okuyucularımızı ve halkımızı bilinçlendirmek için bu konferansı düzenlemeyi ulvî bir vazife bildik. Konferansımıza tüm ‘Yiğit Adanalıları’ ve adanapost haber portalı takipçilerini davet ediyoruz” dedi.